1.11.12

Λιμνάνθρωποι σε κρίση!

   Ο λόγος για τους Los Angeles Lakers που πριν από λίγες ώρες γνώρισαν την 2η ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια στον μαγικό κόσμο του NBA. Θύτης αυτή τη φορά ήταν οι Portland Trail Blazers που δεν δυσκολεύθηκαν σχεδόν σε κανένα σημείο του αγώνα και επικράτησαν με 116-106. Πρωταγωνιστές για του νικητές ήταν ο rookie Lillard με 23 πόντους και 11 assist ενώ σημαντική βοήθεια έδωσαν και οι Batum, Matthews, Aldridge με 26, 22 και 19 πόντους αντίστοιχα. Από τους ηττημένους τα αμυντικά κενά δεν έλειψαν για άλλη μια φορά ενώ επιθετικά ξεχώρισαν οι Howard και Bryant
πετυχαίνοντας μαζί 63 πόντους οι οποίοι αποδείχθηκε πως δεν έφταναν για να φύγουν οι Λιμνάνθρωποι με το διπλό από το Portland.
    Η κριτική έχει αρχίσει να γίνεται έντονη για τα απανωτά στραπάτσα των μεγάλων του L.A. καθώς απαγορεύεται να έχεις τον καλύτερο ψηλό του πρωταθλήματος(Howard), τον μεγαλύτερο σταρ και σκόρερ(Bryant) , ένα από τα πιο δημιουργικά play maker(Nash) , τον αμυντικό εξολοθρευτή Metta World Peace(κατά κόσμον Ron Artest) και τον καλύτερο Ευρωπαίο(Pau gasol) μαζί με τον Dirk Nowitzki στην βασική σου 5άδα και να μην μπορείς να δεις προκοπή. Η χημεία είναι ένας σημαντικός παράγοντας στο μπάσκετ όμως τα δείγματα είναι ανησυχητικά για το μεγάλο φετινό φαβορί της δύσης, ωστόσο οι απανταχού fans των Lakers περιμένουν πως η εμπειρία και ο εγωισμός  αυτών των μεγάλων παικτών  θα μιλήσει τελευταία! Επόμενος αγώνας το γειτονικό ντέρμπι Lakers - Clippers το βράδυ της Παρασκευής με τους Lakers να στερούνται από ότι φαίνεται των υπηρεσιών του Steve Nash που τραυματίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου