23.10.12

Γιατί κουραστήκαμε όλοι οι Έλληνες;

Δύο μήνες, δύο μήνες συνομιλίες, συζητήσεις, αναλύσεις μέτρων, αναλύσεις του ...τίποτα

Κυρίες και Κύριοι το μεγάλο θέατρο " Η τρόικα και οι άλλοι" συνεχίζει τις παραστάσεις του με ρεπερτόριο που εναλλάσσει τραγωδίες και κωμωδίες ανάλογα με τα γούστα εντόπιων και ξένων καθοδηγητών, που αποφάσισαν ότι ο ελληνικός λαός μπορεί να γίνει το καλύτερο πείραμα φτώχειας παγκόσμια.


Αφού δοκίμασαν σε πολλές περιοχές του κόσμου πως αυτός που έτρωγε μια κούπα ρύζι , αντιδρούσε όταν έτρωγε δεύτερη, αποφάσισαν πως αυτός που έτρωγε στο ίδιο διάστημα, πέντε κούπες μπορούσε να μην φάει καμία και να επιζήσει.

Σαν τον γάιδαρο του Χότζα που όταν τον εκπαίδευσε να μην τρώει ψόφησε...

Είναι πραγματικά απίστευτα και ακατανόητα αυτά που αναγράφονται στα μνημόνια στήριξης κλπ της Ελλάδας.

Το μισθολογικό κόστος πρέπει να μειωθεί , να ...,να..να καταστραφεί γενικώς!!!

Τί κέρδος θα έχει η οικονομία της χώρας, ρε μαγκάκια της τρόικας, όταν πληρώνει λιγότερα ο κάθε επιχειρηματίας για να ..καθαρίσει τους παλιούς του εργαζόμενους χωρίς λόγο και αιτία και να προσλάβει...νεόδουλους που θα είναι και αντιπαραγωγικοί αφού δεν θα  ξέρουν που πατάνε και που βρίσκονται;

Η υπόθεση εργασιακές σχέσεις είναι πολλή μεγάλη σε τούτη χώρα και δεν μπορεί να την αντιμετωπίσουν ξένες συνταγές.

Ούτε θλιβερές οριζόντιες περικοπές, που ισοσκελίζουν τους ... εργασιακά ανίκανους(λουφαδόρους,ανίκανους ,κλπ)με τους άλλους που αγωνίζονται και προσφέρουν.

Και επειδή, θεωρώ, ότι ο κάθε άνθρωπος συνοδεύεται από το επαγγελματικό βιογραφικό του...

Ο κ. Τόμσεν και οι συνάδελφοί της τρόικας δεν δούλεψαν ποτέ στον ιδιωτικό τομέα.. πως κάνουν τώρα προγράμματα για αποκρατικοποιήσεις και άλλα τέτοια;



  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου