16.10.12

Αγωνιστική ορόσημο στο δρόμο για Βραζιλία !

   Μπορεί να έχουν γίνει ήδη 3 αγωνιστικές για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου της Βραζιλίας και να έχουν ξεκαθαρίσει πολλές ομάδες τις προθέσεις τους ωστόσο η σημερινή βραδιά θα κρίνει αρκετά έχοντας αγώνες με εξαιρετικό ενδιαφέρον.
Στον πρώτο όμιλο Βέλγιο και Κροατία δείχνουν να έχουν ένα μικρό προβάδισμα έναντι της Σερβίας για τις πρώτες δύο προνομιούχες θέσεις που οδηγούν σε απευθείας πρόκριση(η πρώτη) και μπαράζ(η δεύτερη).
Έτσι, το βράδυ θα κοιτάξουν να διατηρήσουν αυτό το προβάδισμα καθώς υποδέχονται  Σκωτία και Ουαλία αντίστοιχα σε ματς "παγίδες". Η Σερβία σε ένα από τα τελευταία της χαρτιά μετά την οδυνηρή εντός έδρας ήττα από το Βέλγιο ταξιδεύει στα Σκόπια.
    Στον 2ο όμιλο η πρωτοπόρος Ιταλία αντιμετωπίζει την πάντα επικίνδυνη Δανία σε παιχνίδι που αν το κερδίσει γίνεται το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρώτη θέση. Άλλα πολύ σημαντικά παιχνίδια της βραδιάς είναι: Ρουμανία-Ολλανδία για τον 4ο όμιλο, Γερμανία-Σουηδία για τον 3ο όμιλο, Πολωνία-Αγγλία για τον 8ο όμιλο. Το παιχνίδι όμως που θα προσελκύσει τα περισσότερα βλέμματα είναι αυτό ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης και κόσμου Ισπανία και την ανανεωμένη Γαλλία που μετά την αποτυχία του Εuro 2012 ψάχνει μια μεγάλη απευθείας πρόκριση στο επερχόμενο Παγκόσμιο κύπελλο. Στον δικό μας όμιλο η Εθνική δίνει αγώνα ορόσημο στην Σλοβακία όπου σε περίπτωση ήττας οι πιθανότητες λιγοστεύουν μετά το μη νικηφόρο αποτέλεσμα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης πριν 4 βράδια κόντρα στην Βοσνία του Εντίν Ντζεκο. Παράλληλα η Βοσνία δίνει εύκολο εντός έδρας παιχνίδι με την μαχητική Λιθουανία. Αυτά είναι τα πιο σημαντικά παιχνίδια της Βραδιάς όπου πιστεύουμε θα προσφέρουν θέαμα, συγκινήσεις και ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα για την Ελλάδα στην δύσκολη αποστολή της στην Σλοβακία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου