13.10.12

Που είναι η Θεσσαλονίκη;

Ήμαρτον, ήμαρτον, ήμαρτον, ήμαρτον..........
Τούτη η πόλη, η Θεσσαλονίκη, κατάντησε ένα... ουρητήριο ιδεών, επιλογών και εκδηλώσεων που μόνο κατούρημα και αγανάκτηση προκαλούν.
Κατούρημα, επειδή κανείς άνδρας ή γυναίκα δεν μπορεί να φθάσει, εγκαίρως, στον προορισμό του καμπινέ του, αφού οι αρμόδιες αρχές, δήμος και άλλοι, αποφάσισαν ότι την ημέρα του ποδηλάτου έπρεπε να κλείσουν όλοι οι βασικοί δρόμοι και να μην κυκλοφορούν ούτε τα λεωφορεία, την ημέρα της..αγίας τάδε το ίδιο και την ημέρα της περιφοράς της εικόνας του Τιμίου Σταυρού από το Άγιο Όρος το ίδιο.
Κόλαση οι κυκλοφορία στους δρόμους της πόλης τα τελευταία Σαββατοκύριακα.
Ένας συνδυασμός ηλίθιων αποφάσεων από τις τοπικές αρχές και βλαχονοοτροπίας από πολίτες που νομίζουν ότι αν δεν μπουν μπροστά στο τιμόνι  του αυτοκινήτου τους  θα πάθουν...ηλιθίαση(ειδική ασθένεια που ανιχνεύεται στους ηλίθιους).
Σαββατοκύριακα...θανάτου της λογικής έζησε τελευταία η Θεσσαλονίκη...
Γιατί ρε ανευθυνουπεύθυνοι κάθε είδους, έπρεπε αυτή η περιφερόμενη εικόνα του Αγίου Όρους να ταλαιπωρήσει μια ολόκληρη πόλη ;
Και πείτε τελικά σ' αυτόν τον εξαθλιωμένο ελληνικό λαό πόσα από αυτά που θα βγάλει αυτή η εικόνα(τάματα, κεριά, κλπ) θα φορολογηθούν και θα ενισχύσουν τα κρατικά ταμεία...

Ημαρτον, ήμαρτον, ήμαρτον...
Τα 500 περίπου χιλιάρικα που θα ενθυλακώσουν οι μοναχοί από την εικόνα είναι άγιο και..αφορολόγητο χρήμα...
Ευλόγησον δέσποτα με...κανένα 50ευρω(τουλάχιστον)   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου