21.10.12

Προτάσεις για κυριακάτικο "ταμείο"

    Καλησπέρα σας και καλωσήρθατε στη στοιχηματική στήλη του blog μας. Όλοι μας ασχολούμαστε αρκετό καιρό με το...σπορ κι έτσι αποφασίσαμε να δημοσιεύουμε τις καλύτερες προτάσεις μας. Για να δούμε λοιπόν τι έχουμε σήμερα:


Καμπιονάτο με λίγη Σούπερ Λιγκ
 
 Ξεκινάμε με Σούπερ Λιγκ και συγκεκριμένα με Τρίπολη. Ο Αστέρας προέρχεται από ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα (εκτός έδρας ματς με ΠΑΟ και Ολυμπιακό). Μπορεί να πήρε ένα βαθμό σε αυτά τα ματς, όμως στάθηκε αξιοπρεπέστατα και ίσως να άξιζε κάτι παραπάνω. Σήμερα το ματς με τη Βέροια είναι must win για τους Αρκάδες ώστε να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Στο 1,65 ο άσος. Συνέχεια με Καμπιονάτο όπου θα ασχοληθούμε με την Ίντερ. Οι "νεραντζούρι" αντιμετωπίζουν την προβληματική άμυνα της Κατάνια και λογικά θα βρουν εύκολα το  δρόμο προς τα δίχτυα. Παράλληλα η δική τους άμυνα δεν φημίζεται για τη σταθερότητά της και ειδικά με αντιπάλους μικρότερου βεληνεκούς τίνει να ...χαλαρώνει. Στο 1,60 το over, θα το τιμήσουμε. Ολοκληρώνουμε με το διπλό της Φιορεντίνα στην έδρα της Κίεβο. Σαφώς καλύτεροι οι "βιόλα", ώρα να κάνει την πρώτη της εκτός έδρας νίκη κόντρα σε μια ομάδα που είχε 5 σερί ήττες πριν κερδίσει τη Σαμπντόρια.

Συνοπτικά : Αστέρας Τρίπολης - Βέροια 1            απόδοση 1.65
                  Ίντερ - Κατάνια                   Over      απόδοση 1.60
                  Κίεβο - Φιορεντίνα               2           απόδοση  2,15
                                                                                                                             από Kami
Ανεβαίνει η Οσασούνα

   Το πρώτο ματς που θα ασχοληθούμε είναι το Qpr-Everton. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι προκύπτει και το σημείο της ημέρας όπου το goal/goal είναι πολύ πιθανό. Οι γηπεδούχοι με δεδομένες επιθετικές αρετές και έδρα και με άμυνα σουρωτήρι ενώ οι Evertonians βάζουν goal όποτε θέλουν με τους Jelavic anichebe και Mirallas να βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση.
Το δεύτερο σημείο έρχεται από την Ισπανία  όπου η  Osasuna υποδέχεται την φιλότιμη και επικίνδυνη Real Betis. Θα πάμε με τον άσσο και το μομέντουμ καθώς για να πάρεις αποτέλεσμα στην Παμπλόνα πρέπει να ματώσεις. Σύμμαχος η προηγούμενη εντός έδρας νίκη της Osasuna με 4-0 κόντρα στην Λεβάντε.

Συνοπτικά :  1η επιλογή Qpr-Everton g/g     απόδοση 1.55

                  2η επιλογή Οsasuna- Real Betis 1   απόδοση 1.95

                                                                                                                              από Fibs

Κυνηγώντας τα Χ κι ένα Over

   Καλησπέρα κι από μένα. Σήμερα ας εστιάσουμε μόνο στη Σούπερ Λιγκ όπου τελευταία βλέπουμε εκπλήξεις. Δύο ισοπαλίες έχει το "μενού", σε Περιστέρι και Κομοτηνή. Στο πρώτο ματς ο Ατρόμητος πάει τα ματς σε χαμηλό τέμπο και ίσως τα φοβάται περισσότερο απ' ότι θα έπρεπε. Αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό που θέλει να συνέλθει πάσι θυσία από την ήττα σοκ από τον Πανθρακικό. Στο 3,15 το Χ. Το άλλο ματς είναι ντέρμπι παραμονής. Πανθρακικός  και Γιάννενα συγκρούονται με στόχο το "εξάποντο" στη μάχη της σωτηρίας. Περιμένω δύο ομάδες με πρώτο στόχο την αποφυγή της ήττας και ίσως να συμβιβαστουν με την ισοπαλία. Για το τέλος κράτησα το over στο Παναθηναϊκός-Άρης. Ψάχνουν ένα "θύμα" να ξεσπάσουν οι "πράσινοι",ίσως το βρουν σήμερα απέναντι στον κακό μέχρι στιγμής Άρη.

Συνοπτικά Ατρόμητος-Λεβαδειακός      Χ       απόδοση 3,15
                Πανθρακικός-ΠΑΣ Γιάννενα Χ       απόδοση 2,75
                Παναθηναϊκός-Άρης            Over  απόδοση 2,00

                                                                                                                               από Sofos
                                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου